Τιμια επιλογη

Παραδίδουμε τις τεχνολογίες του αύριο, σήμερα

0

Eργαζόμενοι παγκοσμίως

0

(USD)

Πωλήσεις του Ομίλου το 2020

0

(USD)

Δωρεές για ενέργειες κοινωνικής ευθύνης τα τελευταία χρόνια

Σχετικα με την AUX

Η AUX Group είναι ένας από τους μεγαλύτερους πολυσχιδείς επιχειρηματικούς ομίλους της Κίνας και ένας από τους ισχυρότερους στον κόσμο, με δραστηριότητα στις οικιακές συσκευές, τα κλιματιστικά προϊόντα και τον ηλεκτρικό εξοπλισμό, αλλά και στις ιατρικές υπηρεσίες, το real estate και τις χρηματοοικονομικές επενδύσεις. Εδώ και πολλά χρόνια, συγκαταλέγεται στις 500 κορυφαίες επιχειρήσεις της Κίνας.
Σήμερα, η AUX διαθέτει 11 εργοστάσια παραγωγής σε Κίνα, Βραζιλία, Ινδονησία, Ταϊλάνδη και Πολωνία και 5 κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης. Έχει θέσει σε λειτουργία 29 ιατρικά ιδρύματα ενώ έχει 2 εταιρείες εισηγμένες στο χρηματιστήριο (601567.SH, 02080.HK). Ως Εθνικό Κέντρο Τεχνολογίας Επιχειρήσεων, Πρότυπη Επιχείρηση Τεχνολογικής Καινοτομίας και Εθνικός Μεταδιδακτορικός Σταθμός Εργασίας, κατέχει δύο εμπορικά σήματα με παγκόσμια αναγνώριση: AUX και Sanxing, αξίας άνω των 38 δισεκατομμυρίων RMB.
Η AUX είναι ο κορυφαίος παραγωγός Smart Meter και Power Box στον τομέα της. Κατέχει την 3η θέση στον κλάδο του κλιματισμού κι επενδύει σε τεχνολογίες αιχμής εξασφαλίζοντας για τα κλιματιστικά της, υψηλότερες αποδόσεις σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας τόσο στην ψύξη όσο και στη θέρμανση, αλλά και υψηλή αισθητική.

Στη νέα εποχή, η AUX θα συνεχίσει την αποστολή της «Δημιουργία ενός έξυπνου περιβάλλοντος διαβίωσης και καλλιέργεια μεγάλων ταλέντων» και να εργάζεται σκληρά για την επίτευξη του στρατηγικού της στόχου των «100 δισεκατομμυρίων αξίας αγοράς, 100 δισεκατομμυρίων πωλήσεων και 10 δισεκατομμυρίων κερδών».

Η ιστορια της AUX

1986

Ίδρυση Ομίλου AUX

2004

Διάκριση “Chinese Top Brand Products” για τα κλιματιστικά AUX

2020

Βραβείο "2020 China High-end Home Appliances and Consumer Electronics Red Top Design Award" για τα κλιματιστικά AUX

1994

Έναρξη δραστηριότητας στον κλιματισμό & δημιουργία του brand AUX

2019

Έναρξη "Online Direct Sales" στον τομέα του κλιματισμού

Κτίριο εταιρείας WestnetWestnet company headquarters

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ Westnet

Η Westnet, μέλος του διεθνούς επενδυτικού Ομίλου Olympia, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια στη διανομή προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά. Τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται, παράλληλα, πολύ δυναμικά και στο χώρο της παροχής ενέργειας σε προϊόντα χαμηλών ενεργειακών απαιτήσεων (καταναλωτικές μπαταρίες, LED φωτισμός) καθώς και στην κατηγορία των οικιακών συσκευών.Η δραστηριότητά της απλώνεται σε περισσότερες από 60 χώρες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική ενώ επεκτείνεται συνεχώς σε νέες γεωγραφίες, με τελευταίο σημαντικό βήμα την ίδρυση της θυγατρικής της στην Πολωνία.

Με ανταγωνιστικά προϊόντα, υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, όραμα της Westnet είναι να οδηγεί τις εξελίξεις στην εμπορία και διανομή νέων προϊόντων και υπηρεσιών, αναπτύσσοντας αμοιβαία επωφελείς σχέσεις με τους συνεργάτες της. Διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο πελατών, το οποίο αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα για την επένδυση σε νέες προϊοντικές κατηγορίες και την ανάπτυξη σε νέες αγορές στο εξωτερικό. Χτίζοντας δυνατές και μακροχρόνιες συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως, παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες κι αξιόπιστες λύσεις.

Μέσω της συνεργασίας της με τον κορυφαίο όμιλο AUX, η Westnet αναπτύσσεται δυναμικά στην κατηγορία του κλιματισμού. Αποτελώντας τον αποκλειστικό διανομέα της AUX για την Ελλάδα, φέρνει στην Ελληνική αγορά τα οικιακά προϊόντα κλιματισμού, που χαρακτηρίζονται από προηγμένη τεχνολογία, κορυφαίο σχεδιασμό και υψηλές επιδόσεις.

Search
Generic filters
Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart
Search
Generic filters